تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

يکشنبه 22 اسفند 1400
22:07
آسایش گستران

فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

بعضا پیش میاد که دختر یا پسری از خانه فرار میکنند... حالا بسته به شرایط و دلایل پیش آمده این اتفاق میوفتد... خب آیا دختر یا پسری که از خانه فرار میکنند به نکات حقوقی آن توجه کرده اند؟؟؟در ادامه توسط وکیل پایه یک دادگستری این موضوع "فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن" را مورد بررسی قرار میدهیم.

یکی از رایج ترین مشکلات جامعه رخ دادن چنین مشکلاتی است، بدین صورت که دختر یا پسر به دلایل مختلفی همچون ازدواج و یا… تصمیم میگیرند از منزل فرار کرده و با این کار به خانواده خود ثابت کنند که هیچ چیز نمیتواند عشق آنان را بگیرد!!! در اینجا عوامل زیادی در شکوفایی چنین ناهنجاری هایی دخیل است از جمله: عدم توجه به مسائل عاطفی فرزندان، عدم درک خانواده، سلطه حاکمیتی در خانواده و …

هم چنین در برخی موارد دیده شده خانواده به خاطر رخ دادن این شرایط با یک دیگر درگیر میشوند، اما این کار از نظر قانون جرم است و قانون گذار هر خانواده را به یک میزان مجازات میکند، در برخی موارد هم که خانواده ها به فرزندان خویش آسیب وارد میکنند باز هم از نظر قانون ارتکاب جرم است و آنان این حق را دارند حتی از خانواده خویش شکایت کنند.

نکته بسیار مهم: دخترانی که در سن بلوغ هستند و قصد دارند ازدواج کنند در وهله اول باید اجازه پدر یا جد پدری خویش را بگیرند، اگر در چنین شرایطی خانواده ها بدون هیچ دلیل خاصی از ازدواج جلوگیری کنند، دختر میتواند بدون در نظر گرفتن این مورد به دادگاه مدنی مراجعه کند و بعد از انجام این مراحل و توافق های دیگر با پسر به دفتر ازدواج مراجعه کند و ازدواج خود را رسمی کند.

توجه: در برخی موارد این موضوع ثابت میشود که دختر یا پسر قبل ازدواج با شخص دیگر یا با یک دیگر رابطه نزدیکی برقرار کرده اند، در این مواقع اگر این موضوع در نزد قانون گذار اثبات شود دختر و پسر هر دو به مجازات محکوم میگردند.

مهم ترین اقدامات قانونی دختران و پسران

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

زمانی که افراد در چنین موقعیتی قرار گرفتند میتوانند با مراجعه به یکی از شعب دادگاه خانواده و انجام مراحل قانونی ، درخواست اجازه ازدواج کنند، بعد از طی نمودن این مرحله میبایست مراحل ذیل اتقاق می افتد:

ادامه مطلب...


[ بازدید : 134 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه معتبر مشاوره حقوقی رایگان است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|