تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دعاوی حقوقی

شرایط دریافت حکم تخلیه مستاجر

جمعه 24 تير 1401
20:25
آسایش گستران

شرایط دریافت حکم تخلیه مستاجر

حکم تخلیه مستاجر

برخی موارد وجود دارند که مالک می‌تواند بر اساس آن اقدام به دریافت حکم تخلیه از دادگاه و یا شورای حل اختلاف بنماید. شرایط مزبور عبارتند از:

1- انقضای مدت اجاره

همانطور که در تعریف عقد اجاره گفتیم، قرارداد اجاره محدود به مدت معینی است. یعنی این که برای مدت معینی تنظیم می‌شود و به محض انقضای مدت تعهدات موجر و مستأجر در قبال یکدیگر پایان می‌پذیرد. بنابراین در چنین شرایطی مستأجر مکلف به تخلیه مال مورد اجاره است. لیکن چنانچه مستأجر از تخلیه مال مورد اجاره خودداری ورزد، موجر می‌تواند از شورای حل اختلاف درخواست صدور حکم تخلیه نماید.

2- عدم پرداخت اجاره‌ بها به مدت 3 ماه

مطابق قانون چنانچه مستأجر اجاره‌ بهای سه ماه را نپردازد، فارغ از این که علت عدم پرداخت چیست، موجر می‌تواند با مراجعه به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک، درخواست صدور حکم تخلیه نماید. البته در قانون شرایطی برای دریافت حکم تخلیه به علت عدم پرداخت اجاره بها تعیین شده است که به شرح زیر است:

الف. تاریخ ارائه دادخواست حکم تخلیه 10 روز پس از گذشت ماه سومی باشد که مستأجر اجاره بهای خود را پرداخت نکرده است؛

ب. مستأجر میتواند حداکثر ظرف مدت 10 روز از موعد قانونی مذکور در قرارداد اقدام به پرداخت اجاره‌ بها نماید.

3- انتقال عین مستاجره به غیر

اگر مستأجر، مال مورد اجاره را به دیگری واگذار نموده و یا منتقل نماید، مالک حق دارد درخواست صدور حکم تخلیه بنماید. چرا که مستأجر قانوناً حق واگذاری مورد اجاره به دیگری را ندارد مگر این که بین موجر و مستأجر چنین توافقی صورت گرفته باشد.

4- استفاده نامشروع و یا غیرقانونی از ملک

مطابق قانون، مستأجر می‌تواند از مال مورد اجاره فقط در موارد مشروع و قانونی و مورد توافق استفاده نماید. چنانچه مستأجر از مال مزبور در موارد نامشروع و غیرقانونی مثل قمارخانه استفاده کند، موجر حق دارد تقاضای صدور حکم تخلیه نماید.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%af%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d8%ad%da%a9%d9%85-%d8%aa%d8%ae%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%ac%d8%b1-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b7-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: حکم تخلیه مستاجر, ,
[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج

شنبه 18 تير 1401
16:48
آسایش گستران

قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج

بدیهی است که دادگاه‌های هر کشور خود را ملزم به رعایت قانون همان کشور می‌دانند. بدین معنا که قضات در رسیدگی به پرونده‌هایی که به آنها ارجاع می‌شود، قانون کشور محل وقوع دادگاه را اعمال می‌کنند. بنابراین، در بادی امر این گونه به نظر می‌رسد که احکام صادره از دادگاه‌های هر کشور، لزوماً مبتنی بر قوانین مادی آن کشور است. در صورتی که این فرض همواره صحیح نیست. یعنی مواردی در قانون تمام کشورها وجود دارد که سبب اعمال قانون خارجی در سیستم قضایی آنها می‌گردد. برای روشن‌تر شدن مطلب و اطلاع از شرایط و ضوابط کشورها برای اعمال قوانین خارجی، تا انتهای مطلب «قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج» با ما همراه باشید.

تعیین قانون صالح برای رسیدگی به دعاوی

قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج

همانطور که در مقدمه گفتیم، اصل بر این است که قانون محل وقوع دادگاه، قانون صالح برای رسیدگی به دعاوی مطروحه در دادگاه است. لیکن مواردی وجود دارد که یک عنصر خارجی در دعوی مطروحه سبب سلب صلاحیت از قانون محل وقوع دادگاه می‌شود. در واقع، در این موارد قاضی ملزم است تا بر اساس قانون خارجی حکم قضیه را تعیین و رأی خود را صادر نماید. اما در کدام موارد قانون صالح برای رسیدگی به دعوی، قانون خارجی است؟ برای پاسخ به این سؤال باید بدانیم که قواعد موجود در مواد قانونی، به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند: قواعد حل تعارض و قواعد مادی.

این امر به این معنا است که هر کشور در سیستم حقوقی خود دو نوع قاعده حل تعارض و مادی دارد. اما تعریف این قواعد چیست؟

 بیشتر بخوانید : معاهدات بین‌المللی در رویه قضایی ایران

قاعده حل تعارض

قاعده حل تعارض، قاعده‌ای است که در آن، بدون ورود به ماهیت مسئله، به تعیین قانون صالح پرداخته می‌شود. بلکه صرفاً راهنمایی برای قاضی است تا بداند که حکم قضیه مطروحه نزد خویش را بر اساس کدام قانون صادر کند؟ قاضی هنگامی با چنین مسئله‌ای مواجه می‌شود که در پرونده، یک عنصر خارجی دخیل باشد. برای مثال تابعیت یکی از طرفین دعوی ایرانی نباشد یا محل وقوع قرارداد کشوری غیر از ایران باشد. بنابراین، به قاعده‌ای که شامل حکمی برای مسئله مطروحه نبوده و صرفاً به تعیین قانون صالح بپردازد، قاعده حل تعارض گفته می‌شود.

قاعده مادی

اما قواعد مادی به آن دسته از مواد قانونی گفته می‌شود که ضمن شرح مسئله به تعیین حکم نیز می‌پردازند. به عبارت دیگر، آن دسته از قوانین که حکم قضیه مطروحه نزد قاضی را تعیین می‌نمایند، قواعد مادی گفته می‌شود. البته بیشتر مواد قانونی در دسته قواعد مادی قرار دارند.

قانون صالح رسیدگی به دعاوی ایرانیان بر اساس قانون ایران

در خصوص قواعد حل تعارض موجود در قانون مدنی، چند نکته حائز اهمیت است که به شرح زیر به آنها پرداخته خواهد شد:

1- کلیه سکنه ایران تابع قانون ایران هستند. به این معنا است که چنانچه فردی ولو خارجی، مقیم و ساکن در ایران بوده و برای احقاق حق خود به محاکم داخلی رجوع نماید، قانون صالح به رسیدگی قانون ایران خواهد بود. اما این امر چند استثناء دارد. این استثنائات عبارتند از: احوال شخصیه، اهلیت و حقوق ارثیه.

2- ایرانیان مقیم خارج از کشور از حیث احوال شخصیه تابع قانون ایران هستند.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%86-%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af%da%af%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%b9%d8%a7%d9%88%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%82%db%8c%d9%85/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 144 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

آدرس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق

جمعه 17 تير 1401
21:16
آسایش گستران

آدرس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق

یکی از بهترین موسسات حقوقی که می توان به آن اشاره کرد موسسه حقوقی آسایش گستران می باشد.
موسسه حقوقی آسایش گستران با در اختیار داشتن تیمی متشکل از وکلای با تجربه و متخصص می تواند بهترین گزینه برای انتخاب یک موسسه باشد.
آدرس این موسسه ( تهران، خیابان شهید مطهری، نرسیده خیابان شریعتی، روبروی بوستان شهیدآوینی، پلاک 11 ) می باشد.

شماره تلفن موسسه حقوقی آسایش گستران»»»88403987- 021

همچنین به دلیل معتبر بودن و درخواست های بی شماری که از شهر مقدس مشهد با این موسسه شد این موسسه شعبه دیگر خود را نیز در شهر مشهد راه اندازی کرده است و با خدمات فاخر سعی بر این دارد در مشهد نیز نام خود بر سرزبان ها بیندازد.

آدرس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق

مراحل اخذ وکیل برای طلاق

برای اخذ وکیل باید مراحل زیر را با دقت انجام دهید…

  1. انتخاب یک موسسه حقوقی معتبر برای اخذ وکیل
  2. مراجعه به موسسه ارائه مدارک به وکیل متخصص خانواده
  3. دلایل طلاق خود را به وکیل بگویید و هرسوالی که وکیل ازتون میپرسه با دقت جواب دهید زیرا وکیل می تواند تصمیمات و استراژی بهتری بچیند.
  4. مدارک مورد نیاز(کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی،قباله و سند ازدواج)

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%b4%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-09124970000/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 138 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

وکیل مهریه با حداقل هزینه ممکن و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۱۲۴۹۷۰۰۰۰

چهارشنبه 15 تير 1401
1:40
آسایش گستران

وکیل مهریه با حداقل هزینه ممکن و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۱۲۴۹۷۰۰۰۰

حقوق مربوط به خانواده یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین حقوق جامعه است به همین دلیل علاوه بر توجه ویژه قانون‌گذار به این نهاد، دادگاه تخصصی برای رسیدگی به امور آن تشکیل شده است. حقوق خانواده و مهریه، طیف گسترده‌ای از مسائل را در بر می‌گیرد که بخشی از آن مربوط به حقوق و تکالیف مالی چون مهریه ، نفقه، اجرت المثل و بخشی دیگر  مسائل غیرمالی‌ست. در این مقاله”وکیل مهریه با حداقل هزینه ممکن و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۱۲۴۹۷۰۰۰۰” با اشاره به یکی از مهم‌ترین و چالش برانگیزترین مسائل مالی یعنی مهریه به  توضیح شرایط و انواع آن با کمک وکیل تخصصی می‌پردازیم.

دریافت مشاوره رایگان از وکیل پایه یک مهریه »»» 88403987- 021

مهریه چیست؟

وکیل مهریه

یکی از حقوقی که قانون برای زن، پس از ازدواج در نظر گرفته، مهریه است که به عنوان تکلیف بر عهده مرد گذاشته شده است و با انعقاد عقد ازدواج، زن مالک آن است و هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را مطالبه کند. در واقع، مهریه یک حق مالی به شمار می‌رود که در هنگام عقد از طرف زن تعیین می‌شود و از نظر قانونی دارای شرایط و انواعی‌ست که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

تعیین مهریه

مهریه توسط زن تعیین می‌شود می‌تواند مالی مانند سکه، پول نقد، اموال غیرمنقول مثل خانه یا همچنین اموال غیرمادی مانند آموزش فن یا حرفه‌ خاصی به زن باشد.
نکته مهمی که در تعیین مهریه باید به آن توجه کنید، این است که:
مهر باید اصولا منفعت عقلایی در پی داشته باشد.
یعنی از لحاظ منطقی دارای ارزش و اعتبار باشد.
گرچه عموما سکه به عنوان مهریه تعیین می‌شود.

در ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی نیز به مهریه اشاره شده است: «به ‌مجرد عقد، زن مالک مهر می‌شود و می‌تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید»

برای اطلاع دقیق تر از قوانین مربوط به مهر از یک وکیل مهریه باتجربه نیز می توانید کمک بگیرید .

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d9%87%d8%b1%db%8c%d9%87/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 142 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

8ویژگی برتر یک وکیل مجرب

دوشنبه 13 تير 1401
22:35
آسایش گستران

8ویژگی برتر یک وکیل مجرب

یک وکیل مجرب و با تجربه را باید از ویژگی های زیر شناخت:

  1. با طرح پرسش های کامل تمامی جزئیات موضوع را تحلیل و استخراج می کند.
  2. تمام مدارک و مستندات را جهت درک واقعیت و و شناخت ابعاد ماجرا از شما دریافت می کند و مدارک مورد نیاز را از شما می خواهد.
  3. نحوه اقدام و نوع دعوا و آثار و عواقب آن را به شما می گوید.
  4. قدم به قدم با ارائه گزارش شما از روند پرونده آگاه می سازد.
  5. پس از بررسی حتما شما را در جریان مدت زمان تقریبی رسیدگی و مسائلی که در آینده ممکن است با آن مواجه شوید قرار می دهد.
  6. در خصوص تمامی هزینه های وارده از جمله حق الوکاله و هزینه های دادرسی،هزینه سفر و … شما را آگاه می سازد.
  7. کمترین هزینه و سریع ترین راه را به شما پیشنهاد می دهد.
  8. به هیچ عنوان قول 100% گرفتن رای را به شما نمی دهد.زیرا هم خلاف قانون است و هیچکس نمی داند قاضی پرونده ممکن است چه رایی صادر کند.

وکیل مجرب خانواده در تهران – مطهری

بهترین وکیل مجرب در تهران

وکیل خانواده در امور (قبول دعاوی طلاق،طلاق توافقی، مهریه، نفقه و حضانت) تخصص دارد و می تواند در این امور هم مشاورات لازم و هم راه حل های عالی به موکل خود ارائه دهد.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d8%ac%d8%b1%d8%a8-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-09124920000/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 139 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

حق اشتغال معلولان در قانون ایران

سه شنبه 7 تير 1401
21:16
آسایش گستران

حق اشتغال معلولان در قانون ایران

حق اشتغال معلولان در ساختار حقوقی ایران را باید در قوانین متعددی جستجو نمود که مهمترین این قوانین، قانون اساسی بوده و در مراتب بعدی قانون حمایت از معلولان و قانون تأمین اجتماعی قرار دارد. به طور کلی، اصل 28 قانون اساسی ایران، دولت را موظف به تأمین شرایط مساوی برای احراز مشاغل دانسته است. اما همانگونه که گفتیم حق بر اشتغال معلولان در کنار مفاهیمی همچون آموزش و تأمین اجتماعی و توان‌بخشی حرفه‌ای معنا پیدا می‌کند که قوانین ایران نیز به این نکته توجه داشته‌اند.

حق بر اشتغال توانخواهان در قانون ایران

 بیشتر بخوانید : وکیل پایه یک آنلاین در سوال و جواب حقوقی

حق بر حرفه‌آموزی معلولان

به منظور تأمین نظر قانون اساسی برای ایجاد شرایط مساوی اشتغال برای همگان در ایران و لازمه برخورداری معلولان از این شرایط، توانمند ساختن آنها از طریق آموزش و حرفه‌آموزی می‌باشد.

مواد 107 و 108 و تبصره‌های 2 و 3 ماده 119 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، دولت را مکلّف نموده است تا امکانات آموزشی لازم را برای متقاضیان اشتغال فراهم نماید. همچنین اقدام به ایجاد مراکز کارآموزی خاص معلولان و جانبازان با همکاری وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه نماید.

تبصره 4 ماده 7 قانون جامع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را موظف نموده تا آموزش‌های لازم را متناسب با بازار کار برای معلولان به صورت رایگان و تلفیقی تأمین نماید و بند د ماده 3 همین قانون نیز سازمان بهزیستی را مسئول گسترش کارگاه‌های آموزشی، حمایتی و تولیدی جهت توانمندسازی معلولان معرفی کرده است.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%ad%d9%82-%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d8%ba%d8%a7%d9%84-%d9%85%d8%b9%d9%84%d9%88%d9%84%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%a7%d8%b1-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 78 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

وکیل دادگستری و دعوی الزام به تحویل مبیع

چهارشنبه 11 خرداد 1401
18:08
آسایش گستران

 

وکیل دادگستری و دعوی الزام به تحویل مبیع

پیش از این توضیح دادیم که به مجرد عقد بیع، مشتری مالک مبیع می‌گردد. فلذا یکی از تعهدات مهم بایع، تحویل مبیع در موعد و مکان مقرر به مشتری است. حال اگر بایع از اجرای این تعهد خودداری نماید، تکلیف چیست؟

وکیل دادگستری و دعوی الزام به تحویل مبیع

در چنین شرایطی مشتری می‌تواند به عنوان مالک جدید ملک و به استناد مبایعه‌نامه و یا سند رسمی، الزام بایع به تحویل مبیع را مطالبه نماید. دعوی «الزام به تحویل مبیع» شرایطی دارد که در ادامه مطلب حاضر به بررسی این شرایط می‌پردازیم. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

الف) دادگاه صالح

در خصوص دادگاه صالح رسیدگی کننده به دعوی الزام به تحویل مبیع، باید به این نکته توجه داشت که نوع مال مورد معامله است که دادگاه صالح را تعیین می‌نماید. اگر مال مورد معامله، مال غیرمنقول باشد، دادگاه حقوقی محل وقوع مال غیرمنقول صالح است. لیکن چنانچه مبیع، مال منقول باشد دادگاه صالح رسیدگی کننده به آن، دادگاه محل اقامت خوانده و یا محل وقوع عقد است.

ب) مستندات دعوی

برای دعوی الزام به تحویل مبیع، از طریق مبایعه نامه می‌توان اقدام نمود. یعنی فروش مبیع و وقوع عقد بیع با مبایعه‌نامه قابل اثبات است و به استناد همین مبایعه‌نامه می‌توان دعوی الزام به تحویل مبیع را علیه بایع طرح نمود.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/


موضوعات: دعاوی حقوقی,
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

يکشنبه 22 اسفند 1400
22:07
آسایش گستران

فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

بعضا پیش میاد که دختر یا پسری از خانه فرار میکنند... حالا بسته به شرایط و دلایل پیش آمده این اتفاق میوفتد... خب آیا دختر یا پسری که از خانه فرار میکنند به نکات حقوقی آن توجه کرده اند؟؟؟در ادامه توسط وکیل پایه یک دادگستری این موضوع "فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن" را مورد بررسی قرار میدهیم.

یکی از رایج ترین مشکلات جامعه رخ دادن چنین مشکلاتی است، بدین صورت که دختر یا پسر به دلایل مختلفی همچون ازدواج و یا… تصمیم میگیرند از منزل فرار کرده و با این کار به خانواده خود ثابت کنند که هیچ چیز نمیتواند عشق آنان را بگیرد!!! در اینجا عوامل زیادی در شکوفایی چنین ناهنجاری هایی دخیل است از جمله: عدم توجه به مسائل عاطفی فرزندان، عدم درک خانواده، سلطه حاکمیتی در خانواده و …

هم چنین در برخی موارد دیده شده خانواده به خاطر رخ دادن این شرایط با یک دیگر درگیر میشوند، اما این کار از نظر قانون جرم است و قانون گذار هر خانواده را به یک میزان مجازات میکند، در برخی موارد هم که خانواده ها به فرزندان خویش آسیب وارد میکنند باز هم از نظر قانون ارتکاب جرم است و آنان این حق را دارند حتی از خانواده خویش شکایت کنند.

نکته بسیار مهم: دخترانی که در سن بلوغ هستند و قصد دارند ازدواج کنند در وهله اول باید اجازه پدر یا جد پدری خویش را بگیرند، اگر در چنین شرایطی خانواده ها بدون هیچ دلیل خاصی از ازدواج جلوگیری کنند، دختر میتواند بدون در نظر گرفتن این مورد به دادگاه مدنی مراجعه کند و بعد از انجام این مراحل و توافق های دیگر با پسر به دفتر ازدواج مراجعه کند و ازدواج خود را رسمی کند.

توجه: در برخی موارد این موضوع ثابت میشود که دختر یا پسر قبل ازدواج با شخص دیگر یا با یک دیگر رابطه نزدیکی برقرار کرده اند، در این مواقع اگر این موضوع در نزد قانون گذار اثبات شود دختر و پسر هر دو به مجازات محکوم میگردند.

مهم ترین اقدامات قانونی دختران و پسران

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

زمانی که افراد در چنین موقعیتی قرار گرفتند میتوانند با مراجعه به یکی از شعب دادگاه خانواده و انجام مراحل قانونی ، درخواست اجازه ازدواج کنند، بعد از طی نمودن این مرحله میبایست مراحل ذیل اتقاق می افتد:

ادامه مطلب...


[ بازدید : 134 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

خروج غیر قانونی از کشور

جمعه 13 اسفند 1400
15:48
آسایش گستران

خروج غیر قانونی از کشور

خروج غیر قانونی از کشور چه عواقب و مجازات هایی دارد...؟ در ادامه این مطلب"خروج غیر قانونی از کشور"توسط وکیل پایه یک دادگستری بصورت مفصل بحث و گفت و گو میکنیم... همراه ما باشید.

در سال های گذشته بسیاری از افراد بدون رعایت قوانین و مقررات از مرزهای کشور خارج میشدند، از طرفی قانون آنچنان پیگیر چنین مسئله هایی نبود، اما در سال های پیش رو یا به عبارت دیگر از سال 51 به بعد قوانین سختگیرانه ای در این خصوص وضع شده، که رفت و آمد به کشورهای دیگر را بسیار چالش برانگیز میکرد.

جالب است بدانید خروج غیر قانونی از کشور در قالب دو بند ضروری است:

خروج غیر قانونی از کشور

1.زمانی که شخص به تنهایی و بدون رعایت موارد قانونی از کشور خروج میکند.

2.افراد دیگری به برخی از داوطلبان کمک میکنند تا از کشور خارج شوند.

این دو مورد در قانون گذرنامه به تصویب رسیدِ است، و از طرفی هرکدام از این موارد مجازات های خاص خود را دارد.

طی قانونی که در سال های گذشته تصویب شد، دیگر تمام افرادی که میخواهند از کشور خروج کنند، میبایست به تایید مراجع قانونی برسند، مدارک ها و هزینه های پیش رو پرداخت کرده و در آخر گذرنامه یا همان پاسپورت برایشان صادر گردد.

توجه: در زمان اخذ گذرنامه حتما باید این دو مورد را رعایت کنید:  1.سن قانونی    2.پرداخت هزینه ها

✔ بیشتر بخوانید : انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور

پاسپورت

پاسپورت یک مدرک شخص میباشد که تمام اطلاعات هویتی شما در آن ثبت گردیده و از طرفی با مراجعه با مرزهای تمام کشورها میتوانید به کشور مقصد خود مهاجرت یا سفر کنید.

ارزش دیگری که پاسپورت دارد، مورد تایید شخص مهاجر از دید حاکمیت است، به عبارت دیگر یک گذرنامه اعتبار شما در کشورهای دیگر است، به همین دلیل برخی از کشورها در دریافت ویزا به مشکلاتی روبه رو میشوند که همین مشکلات مسلما بر روی مهاجران همان کشور اثر میگذارد.

نکته: ویزا عبارت است از سندی که به تایید کشور مقصد میرسد و اگر کشور مقصد پاسپورت شما را تایید نکند مسلما ویزایی دریافت نکرده و از آن سو اجازه ورود به کشورش را ندارید.

توجه: تنها راه خروج از کشور از طریق پاسپورت است و افرادی که توسط گذرنامه های جعلی یا راه های دیگر از کشور خارج میشوند تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت و از طرفی مجازات های سنگینی برایشان اعمال میگردد.

ادامه مطلب....


موضوعات: دعاوی حقوقی,
[ بازدید : 108 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ارث از حقوق بازنشستگی

چهارشنبه 20 بهمن 1400
22:46
آسایش گستران

ارث از حقوق بازنشستگی

ارث از حقوقی بازنشستگی!!!! خب در ادامه راجب این موضوع مفضل با وکیل پایه یک دادگستری توضیح خواهیم داد.....

در صورت نیاز به دریافت مشاوره حقوقی در رابطه با ارث حقوق بازنشستگی میتوانید با مشاوران موسسه حقوقی آسایش گستران تماس حاصل فرمائید.

بعد از فوت یک شخص اصولا دارایی های منقول و غیر منقول و هم چنین حقوق وی میبایست انحصار وراثت گردد، این انحصار وراثت را ورثه متوفی باید پیگیری کنند تا بعد از طی یکسری مراحل قانونی اموال متوفی به صورت قانونی بین متوفی تقسیم گردد.

از موارد به شدت مهم در انحصار وراثت میتوان به نحوه تقسیم حقوق بازنشستگی در بین وراث اشاره نمود، این مورد از جمله کارهای مهم و حیاتی در امر وراثت است که تمام بستگان متوفی حتما باید به درستی این امور را طی کنند.

توجه: ارث حقوق بازنشتگی اگر به درستی طی نشود توسط دولت مصادره خواهد شد، لذا حتما در این حوزه ابتدا مشاوره حقوقی کسب نمائید.

✔ بیشتر بخوانید : معامله ملک ارثی توسط وکیل

انحصار وراثت در حقوق بازنشستگی

ارث از حقوق بازنشستگی

اگر قصد دارید حقوق شخص متوفی را دریافت کنید، باید بدانید در ابتدا میبایست به ثبت احوال مراجعه کنید

سپس با دریافت گواهی فوت ، مراحل انحصار وراثت را انجام دهید.

این مراحل به شرح ذیل است:

1.ابتدا وراث یا نماینده های قانونی آنها به همراه سه نفر از آشنایان به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند، این سه نفر به هیچ عنوان نباید جز بستگان درجه یک متوفی باشند در غیر اینصورت صلاحیت تایید وراث را ندارند، از طرفی این سه شخص باید تایید کنند که تمام وراث را به طور کامل شناخته و به جز آنان هیچ ورثه دیگری وجود ندارد.

ادامه مطلب...


موضوعات: دعاوی حقوقی,
[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه معتبر مشاوره حقوقی رایگان است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|