انواع دادگاه به نقل از وکیل دادگستری

انواع دادگاه به نقل از وکیل دادگستری

انواع دادگاه به نقل از وکیل دادگستری
انواع دعاوی در دادگاه به نقل از وکیل دادگستری

به طور کلی، محاکم دادگستری به دسته‌های زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

1- محاکم حقوقی: شامل دادگاه عمومی حقوقی و دادگاه خانواده

2- محاکم کیفری: دادگاه کیفری یک، دادگاه کیفری دو و دادگاه انقلاب

3- محاکم اداری: دیوان عدالت اداری

 بیشتر بخوانید : وکیل دادگستری و صلاحیت دادگاه‌ها

محاکم حقوقی

در قسمت محاکم حقوقی ما به معرفی دو دادگاه عمومی حقوقی و دادگاه خانواده می‌پردازیم. لازم به ذکر است که محاکم حقوقی صرفاً صلاحیت رسیدگی به آن دسته از دعاوی را داند که موضوع آنها حقوقی است. یعنی نمی‌توانند در خصوص مسائل کیفری و یا اداری اظهار نظر نموده و اقدام به صدور رأی نمایند.

دادگاه عمومی حقوقی

زمانی‌که دعوی ما به عنوان دعوی حقوقی تشخیص داده شد، برای این که از بین دادگاه‌های عمومی حقوقی موجود در کشور، دادگاه صالح را تعیین کنیم باید به نکات زیر توجه داشته باشیم:

1- موضوع دعوی ما، مال باشد

در اینجا باید ابتدا تعیین کنیم که مال مورد دعوی منقول و یا غیرمنقول است؛ چنانچه غیرمنقول باشد دعوی باید در محل وقوع مال مطرح گردد و چنانچه منقول باشد در دادگاه محل اقامت خوانده قابلیت طرح دارد.

2- موضوع دعوی، حق دینی باشد

چنانچه خواسته دعوی ما پول باشد، باید دعوی خود را در دادگاه محل اقامت خواندِ مطرح کنیم.

3- دعوی مربوط به اجرت‌المثل مال غیرمنقول باشد

در این موارد از آنجایی که قراردادی وجود ندارد و قاضی مکلف است با استعلام نظریه کارشناسی اقدام به صدور رأی نماید، دادگاه صالح دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول است.

دادگاه خانواده

دادگاه خانواده همانطور که از عنوان آن پیداست به مسائل خانوادگی از قبیل ازدواج، طلاق، فسخ نکاح، نفقه، مهریه و حکم رشد و مسائلی از این قبیل می‌پردازد. بر اساس قانون حمایت از خانواده، یکی از دادگاه‌های زیر برای رسیدگی به دعاوی خانوادگی صالح است:

الف- دادگاه محل اقامت خوانده

ب- یا دادگاه محل وقوع عقد نکاح

ج- دادگاه محل سکونت زوجه


مجازات تجاوز به عنف

مجازات تجاوز به عنف

مجازات تجاوز به عنف

چنانچه قربانی تجاوز بتواند در دادگاه ادعای خود مبنی بر وقوع تجاوز به عنف را اثبات نماید، حکم صادره برای او اعدام خواهد بود. لیکن باید توجه داشت که در پرونده‌های تجاوز به عنف اصل بر رضایت قربانی است و بار اثبات عدم رضایت بر عهده خود او می‌باشد. چنانچه یک مرد، با دادن وعده ازدواج دختر بالغ و عاقلی را وادار به برقراری رابطه جنسی نماید، عمل ارتکابی تجاوز به عنف نیست. زیرا رضایت دختر در این فرض وجود دارد. به هر حال، در صورت وقوع و احراز تجاوز به عنف:

– ضمانت اجرای کیفری همانطور که بیان شد اعدام است.

– از حیث مدنی نیز شخص متجاوز مسئولیت داشته و باید جبران خسارت نماید. لیکن چنانچه زن قربانی:

الف- باکره بوده باشد: مستحق ارش البکاره و مهرالمثل خواهد بود.

ب- باکره نباشد: صرفاً مستحق مهرالمثل است.

جهت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری با ما در ارتباط باشید

راه های ارتباطی جهت مشاوره با بهترین وکیل ها به شرح زیر می باشد:

اینستاگرام: vakilsite@

تلگرام: vakil | @vekalat@

واتساپ: 989124920000+

چگونگی اثبات تجاوز به عنف در دادگاه

همانطور که گفتیم، در دعاوی کیفری با موضوع تجاوز به عنف اصل بر رضایت قربانی است. یعنی این خود شخص قربانی است که باید در دادگاه عدم رضایت خود را اثبات کند. بنابراین دو مسئله باید توسط قربانی در دادگاه اثبات شود تا وقوع جرم تجاوز به عنف نیز از سوی دادگاه احراز گردد. این دو مسئله به قرار زیر است:

الف- برقراری رابطه جنسی

ب- عدم رضایت قربانی

به طور کلی، با پررنگ‌تر شدن نقش رسانه‌های اجتماعی و به تبع آن بالا رفتن آگاهی‌های عمومی، امروزه ضمن از بین رفتن قبح اعلام و دادخواهی بابت این مسئله، تمام خانم‌ها باید بدانند که در صورت وقوع تجاوز:

1- مراجعه به نزدیکترین کلانتری و یا دادسرا

2- ارجاع از کلانتری یا دادسرا به پزشکی قانونی

3- عدم استحمام یا تعویض لباس

4- جمع‌آوری پیام‌ها و تماس‌ از سوی فرد متجاوز.

دلایل اثبات تجاوز به عنف

دلایل اثبات تجاوز به عنف در قانون مجازات اسلامی، به شرح زیر است:

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d9%88-%d8%a7%d8%ab%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%ac%d8%a7%d9%88%d8%b2-%d8%a8%d9%87-%d8%b9%d9%86%d9%81/


شرایط دریافت حکم تخلیه مستاجر

شرایط دریافت حکم تخلیه مستاجر

حکم تخلیه مستاجر

برخی موارد وجود دارند که مالک می‌تواند بر اساس آن اقدام به دریافت حکم تخلیه از دادگاه و یا شورای حل اختلاف بنماید. شرایط مزبور عبارتند از:

1- انقضای مدت اجاره

همانطور که در تعریف عقد اجاره گفتیم، قرارداد اجاره محدود به مدت معینی است. یعنی این که برای مدت معینی تنظیم می‌شود و به محض انقضای مدت تعهدات موجر و مستأجر در قبال یکدیگر پایان می‌پذیرد. بنابراین در چنین شرایطی مستأجر مکلف به تخلیه مال مورد اجاره است. لیکن چنانچه مستأجر از تخلیه مال مورد اجاره خودداری ورزد، موجر می‌تواند از شورای حل اختلاف درخواست صدور حکم تخلیه نماید.

2- عدم پرداخت اجاره‌ بها به مدت 3 ماه

مطابق قانون چنانچه مستأجر اجاره‌ بهای سه ماه را نپردازد، فارغ از این که علت عدم پرداخت چیست، موجر می‌تواند با مراجعه به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک، درخواست صدور حکم تخلیه نماید. البته در قانون شرایطی برای دریافت حکم تخلیه به علت عدم پرداخت اجاره بها تعیین شده است که به شرح زیر است:

الف. تاریخ ارائه دادخواست حکم تخلیه 10 روز پس از گذشت ماه سومی باشد که مستأجر اجاره بهای خود را پرداخت نکرده است؛

ب. مستأجر میتواند حداکثر ظرف مدت 10 روز از موعد قانونی مذکور در قرارداد اقدام به پرداخت اجاره‌ بها نماید.

3- انتقال عین مستاجره به غیر

اگر مستأجر، مال مورد اجاره را به دیگری واگذار نموده و یا منتقل نماید، مالک حق دارد درخواست صدور حکم تخلیه بنماید. چرا که مستأجر قانوناً حق واگذاری مورد اجاره به دیگری را ندارد مگر این که بین موجر و مستأجر چنین توافقی صورت گرفته باشد.

4- استفاده نامشروع و یا غیرقانونی از ملک

مطابق قانون، مستأجر می‌تواند از مال مورد اجاره فقط در موارد مشروع و قانونی و مورد توافق استفاده نماید. چنانچه مستأجر از مال مزبور در موارد نامشروع و غیرقانونی مثل قمارخانه استفاده کند، موجر حق دارد تقاضای صدور حکم تخلیه نماید.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%af%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d8%ad%da%a9%d9%85-%d8%aa%d8%ae%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%ac%d8%b1-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b7-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84/


وکیل خوب برای طلاق در مشهد

وکیل خوب برای طلاق در مشهد

یکی از مسائل شایع در دنیای بروز امروزی طلاق است که در سطح جامعه دیده می شود.عوامل بسیاری می تواند موجب طلاق زوجین شوند که از این موارد می توان به (شوهر معتاد،خیانت هریک از زوجین،شرایط سخت زندگی،بیکاری،عدم تمکین،ناهنجاری در رفتار،عدم تونایی باروری و…)در هریک از موارد اشاره شدِ نحوه گرفتن طلاق متفاوت است باید حتما از یک وکیل خانواده(طلاق) مشاورات لازم را دریافت نمود.

مهارت های وکیل طلاق:

  • آشنایی کامل به تمام مواد قانونی طلاق و استفاده مناسب و بجا در روند پرونده
  • تسلط به تمامی مراحل طلاق توافقی و نیز طلاق از سمتی یکی از زوجین
  • ارائه مشاورات لازم جهت آگاه سازی حق و حقوق موکل خود
  • داشتن مهارت روانشناسی
  • ارائه استراتژی برتری دفاعی

»»» تماس باوکیل طلاق در مشهد «««

شماره وکیل پایه یک کیفری

شماره وکیل در مشهد

وکیل پایه یک کیفری همانطور که از نامش پیداست در امور کیفری فعالیت می کند و تخصص ایشان در این حضوه می باشد.(وکیل پایه یک می تواند در هرنوع از پرونده های حقوقی و کیفری فعالیت کند،پس زمانی که می گوییم وکیل کیفری به این معناست این وکیل در این حضوه تخصص بیشتری دارد.)از جمله فعالیت های وکیل کیفری می توان این موارد اشاره کرد(مواد مخدر،قتل،دزدی،دعوا و…).

شما می توانید با دفتر جهت همانگی با وکیل پایه یک کیفری تماس حاصل فرمایید»»»38332020- 051


انواع حق مالی و غیرمالی

انواع حق مالی و غیرمالی

یکی از ابتدایی‌ترین و مهمترین تقسیم‌بندی‌هایی که از سوی حقوقدانان برای بررسی حقوق افراد به عمل آمده است، تقسیم حق به مالی و غیرمالی است. اما حق مالی و غیرمالی چیست؟ و چه تفاوت‌هایی با یکدیگر داشته و چگونه از هم قابل تفکیک هستند؟ در ادامه مطلب به این سؤالات پاسخ خواهیم داد.

حق مالی

حق مالی، حقی است بر مبنای یک مال به وجود آمده و بر اساس قانون قابل تبدیل و تقویم به پول است. هدف از ایجاد حق مالی، تأمین نیازهای مالی و مادی افراد است. اگر بخواهیم یک مثال واضح از حقوق مالی شناخته شده ارائه بدهیم، می‌توانیم به حق مالکیت اشاره نماییم. مالکیت، یکی از مهمترین حقوق مالی افراد است که به کرّات و شدیداً در مفاد قانونی مختلف و نیز آموزه‌های دینی اسلام مورد حمایت قرار گرفته است. بنابراین، مالکیت فرد نسبت به هر مال و ملکی، از نوع حقوق مالی است.

حق غیرمالی

مبنای ایجاد چنین حقی نیازهای غیرمادی و عاطفی افراد است. یعنی هدف از ایجاد این حق، برطرف نمودن احتیاجات غیرمالی افراد است و ربطی به اموال و املاک اشخاص ندارد. یک مثال واضح از حقوق غیرمالی افراد، حقوقی است که مربوط به افراد خانواده می‌شود. مثل حق زوجیت، حق ابوت و … . این حقوق غیرمالی، قابل تقویم به پول نیستند و نمی‌توان آنها را مورد معامله قرار داد.

تا این‌جا توانستیم تعریفی نسبتاً دقیق از حقوق مالی و غیرمالی ارائه دهیم. اما اساساً تفاوت این دو حق در چیست و چرا این تقسیم‌بندی از سوی حقوقدانان ارائه شده است؟

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d8%b9%d8%b1%db%8c%d9%81-%d8%ad%d9%82-%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c-%d9%88-%d8%ba%db%8c%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%84/


قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج

قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج

بدیهی است که دادگاه‌های هر کشور خود را ملزم به رعایت قانون همان کشور می‌دانند. بدین معنا که قضات در رسیدگی به پرونده‌هایی که به آنها ارجاع می‌شود، قانون کشور محل وقوع دادگاه را اعمال می‌کنند. بنابراین، در بادی امر این گونه به نظر می‌رسد که احکام صادره از دادگاه‌های هر کشور، لزوماً مبتنی بر قوانین مادی آن کشور است. در صورتی که این فرض همواره صحیح نیست. یعنی مواردی در قانون تمام کشورها وجود دارد که سبب اعمال قانون خارجی در سیستم قضایی آنها می‌گردد. برای روشن‌تر شدن مطلب و اطلاع از شرایط و ضوابط کشورها برای اعمال قوانین خارجی، تا انتهای مطلب «قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج» با ما همراه باشید.

تعیین قانون صالح برای رسیدگی به دعاوی

قانون رسیدگی به دعاوی ایرانیان مقیم خارج

همانطور که در مقدمه گفتیم، اصل بر این است که قانون محل وقوع دادگاه، قانون صالح برای رسیدگی به دعاوی مطروحه در دادگاه است. لیکن مواردی وجود دارد که یک عنصر خارجی در دعوی مطروحه سبب سلب صلاحیت از قانون محل وقوع دادگاه می‌شود. در واقع، در این موارد قاضی ملزم است تا بر اساس قانون خارجی حکم قضیه را تعیین و رأی خود را صادر نماید. اما در کدام موارد قانون صالح برای رسیدگی به دعوی، قانون خارجی است؟ برای پاسخ به این سؤال باید بدانیم که قواعد موجود در مواد قانونی، به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند: قواعد حل تعارض و قواعد مادی.

این امر به این معنا است که هر کشور در سیستم حقوقی خود دو نوع قاعده حل تعارض و مادی دارد. اما تعریف این قواعد چیست؟

 بیشتر بخوانید : معاهدات بین‌المللی در رویه قضایی ایران

قاعده حل تعارض

قاعده حل تعارض، قاعده‌ای است که در آن، بدون ورود به ماهیت مسئله، به تعیین قانون صالح پرداخته می‌شود. بلکه صرفاً راهنمایی برای قاضی است تا بداند که حکم قضیه مطروحه نزد خویش را بر اساس کدام قانون صادر کند؟ قاضی هنگامی با چنین مسئله‌ای مواجه می‌شود که در پرونده، یک عنصر خارجی دخیل باشد. برای مثال تابعیت یکی از طرفین دعوی ایرانی نباشد یا محل وقوع قرارداد کشوری غیر از ایران باشد. بنابراین، به قاعده‌ای که شامل حکمی برای مسئله مطروحه نبوده و صرفاً به تعیین قانون صالح بپردازد، قاعده حل تعارض گفته می‌شود.

قاعده مادی

اما قواعد مادی به آن دسته از مواد قانونی گفته می‌شود که ضمن شرح مسئله به تعیین حکم نیز می‌پردازند. به عبارت دیگر، آن دسته از قوانین که حکم قضیه مطروحه نزد قاضی را تعیین می‌نمایند، قواعد مادی گفته می‌شود. البته بیشتر مواد قانونی در دسته قواعد مادی قرار دارند.

قانون صالح رسیدگی به دعاوی ایرانیان بر اساس قانون ایران

در خصوص قواعد حل تعارض موجود در قانون مدنی، چند نکته حائز اهمیت است که به شرح زیر به آنها پرداخته خواهد شد:

1- کلیه سکنه ایران تابع قانون ایران هستند. به این معنا است که چنانچه فردی ولو خارجی، مقیم و ساکن در ایران بوده و برای احقاق حق خود به محاکم داخلی رجوع نماید، قانون صالح به رسیدگی قانون ایران خواهد بود. اما این امر چند استثناء دارد. این استثنائات عبارتند از: احوال شخصیه، اهلیت و حقوق ارثیه.

2- ایرانیان مقیم خارج از کشور از حیث احوال شخصیه تابع قانون ایران هستند.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%86-%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af%da%af%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%b9%d8%a7%d9%88%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%82%db%8c%d9%85/


آدرس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق

آدرس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق

یکی از بهترین موسسات حقوقی که می توان به آن اشاره کرد موسسه حقوقی آسایش گستران می باشد.
موسسه حقوقی آسایش گستران با در اختیار داشتن تیمی متشکل از وکلای با تجربه و متخصص می تواند بهترین گزینه برای انتخاب یک موسسه باشد.
آدرس این موسسه ( تهران، خیابان شهید مطهری، نرسیده خیابان شریعتی، روبروی بوستان شهیدآوینی، پلاک 11 ) می باشد.

شماره تلفن موسسه حقوقی آسایش گستران»»»88403987- 021

همچنین به دلیل معتبر بودن و درخواست های بی شماری که از شهر مقدس مشهد با این موسسه شد این موسسه شعبه دیگر خود را نیز در شهر مشهد راه اندازی کرده است و با خدمات فاخر سعی بر این دارد در مشهد نیز نام خود بر سرزبان ها بیندازد.

آدرس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق

مراحل اخذ وکیل برای طلاق

برای اخذ وکیل باید مراحل زیر را با دقت انجام دهید…

  1. انتخاب یک موسسه حقوقی معتبر برای اخذ وکیل
  2. مراجعه به موسسه ارائه مدارک به وکیل متخصص خانواده
  3. دلایل طلاق خود را به وکیل بگویید و هرسوالی که وکیل ازتون میپرسه با دقت جواب دهید زیرا وکیل می تواند تصمیمات و استراژی بهتری بچیند.
  4. مدارک مورد نیاز(کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی،قباله و سند ازدواج)

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%b4%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-09124970000/


دادخواست تامین دلیل

دادخواست تامین دلیل

یکی از مواردی که باعث موفقیت در دعاوی می شود، حفظ و ارائه دلایل و مستندات کافی به دادگاه است.به همین دلیل در دعاوی مختلف هر دو طرف به دنبال جمع‌آوری و ارائه دلایل بیشتر برای دفاع از خود هستند. یکی از روش‌هایی که برای حفظ دلایل پیش‌بینی شده دادخواست تامین دلیل یا به عبارت صحیح‌تر، درخواست تامین دلیل به مرجع رسیدگی کننده است. در این مطلب”دادخواست تامین دلیل و شرایط ارائه آن” با اشاره به مفهوم تامین دلیل، به نحوه انجام و شرایط آن و همچنین مرجع رسیدگی کننده می‌پردازیم.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری »»» 88403987 – 021

تامین دلیل چیست؟

قانون برای حفظ حقوق طرفین در دعاوی راهکاری را پیش‌بینی کرده است که توسط آن هر یک از طرفین که دلایلی برای ادعا و دفاع از خود دارد را پیش از آنکه از بین برود حفظ کند.
به عبارت دقیق‌تر می‌توان گفت، پس از به جریان افتادن پرونده در مرجع رسیدگی کننده،
هر یک از طرفین دلایل خود را ارائه می‌هند تا بتوانند از خود دفاع کنند.
این در حالی‌ست که در روش تامین دلیل ممکن است، درخواست قبل از به جریان افتادن پرونده یا در زمان رسیدگی باشد.

دادخواست تامین دلیل و شرایط ارائه آن

راهکار از بین نرفتن مدارک

اگر احتمال از بین رفتن مدارک در آینده وجود داشت می توان قبل از طرح دعوی یا حتی در زمان رسیدگی به دعوی از دادگاه درخواست تامین دلیل کرد.

مرجع صالح برای درخواست تامین دلیل شورای حل اختلاف است.

همچنین در صورتی که رسیدگی فوری درخواست شود دادگاه می تواند بدون احضار طرف مقابل دعوی اقدام به تامین دلیل کند.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%af%d9%84%db%8c%d9%84/


وکیل مهریه با حداقل هزینه ممکن و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۱۲۴۹۷۰۰۰۰

وکیل مهریه با حداقل هزینه ممکن و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۱۲۴۹۷۰۰۰۰

حقوق مربوط به خانواده یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین حقوق جامعه است به همین دلیل علاوه بر توجه ویژه قانون‌گذار به این نهاد، دادگاه تخصصی برای رسیدگی به امور آن تشکیل شده است. حقوق خانواده و مهریه، طیف گسترده‌ای از مسائل را در بر می‌گیرد که بخشی از آن مربوط به حقوق و تکالیف مالی چون مهریه ، نفقه، اجرت المثل و بخشی دیگر  مسائل غیرمالی‌ست. در این مقاله”وکیل مهریه با حداقل هزینه ممکن و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۱۲۴۹۷۰۰۰۰” با اشاره به یکی از مهم‌ترین و چالش برانگیزترین مسائل مالی یعنی مهریه به  توضیح شرایط و انواع آن با کمک وکیل تخصصی می‌پردازیم.

دریافت مشاوره رایگان از وکیل پایه یک مهریه »»» 88403987- 021

مهریه چیست؟

وکیل مهریه

یکی از حقوقی که قانون برای زن، پس از ازدواج در نظر گرفته، مهریه است که به عنوان تکلیف بر عهده مرد گذاشته شده است و با انعقاد عقد ازدواج، زن مالک آن است و هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را مطالبه کند. در واقع، مهریه یک حق مالی به شمار می‌رود که در هنگام عقد از طرف زن تعیین می‌شود و از نظر قانونی دارای شرایط و انواعی‌ست که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

تعیین مهریه

مهریه توسط زن تعیین می‌شود می‌تواند مالی مانند سکه، پول نقد، اموال غیرمنقول مثل خانه یا همچنین اموال غیرمادی مانند آموزش فن یا حرفه‌ خاصی به زن باشد.
نکته مهمی که در تعیین مهریه باید به آن توجه کنید، این است که:
مهر باید اصولا منفعت عقلایی در پی داشته باشد.
یعنی از لحاظ منطقی دارای ارزش و اعتبار باشد.
گرچه عموما سکه به عنوان مهریه تعیین می‌شود.

در ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی نیز به مهریه اشاره شده است: «به ‌مجرد عقد، زن مالک مهر می‌شود و می‌تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید»

برای اطلاع دقیق تر از قوانین مربوط به مهر از یک وکیل مهریه باتجربه نیز می توانید کمک بگیرید .

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d9%87%d8%b1%db%8c%d9%87/


8ویژگی برتر یک وکیل مجرب

8ویژگی برتر یک وکیل مجرب

یک وکیل مجرب و با تجربه را باید از ویژگی های زیر شناخت:

  1. با طرح پرسش های کامل تمامی جزئیات موضوع را تحلیل و استخراج می کند.
  2. تمام مدارک و مستندات را جهت درک واقعیت و و شناخت ابعاد ماجرا از شما دریافت می کند و مدارک مورد نیاز را از شما می خواهد.
  3. نحوه اقدام و نوع دعوا و آثار و عواقب آن را به شما می گوید.
  4. قدم به قدم با ارائه گزارش شما از روند پرونده آگاه می سازد.
  5. پس از بررسی حتما شما را در جریان مدت زمان تقریبی رسیدگی و مسائلی که در آینده ممکن است با آن مواجه شوید قرار می دهد.
  6. در خصوص تمامی هزینه های وارده از جمله حق الوکاله و هزینه های دادرسی،هزینه سفر و … شما را آگاه می سازد.
  7. کمترین هزینه و سریع ترین راه را به شما پیشنهاد می دهد.
  8. به هیچ عنوان قول 100% گرفتن رای را به شما نمی دهد.زیرا هم خلاف قانون است و هیچکس نمی داند قاضی پرونده ممکن است چه رایی صادر کند.

وکیل مجرب خانواده در تهران – مطهری

بهترین وکیل مجرب در تهران

وکیل خانواده در امور (قبول دعاوی طلاق،طلاق توافقی، مهریه، نفقه و حضانت) تخصص دارد و می تواند در این امور هم مشاورات لازم و هم راه حل های عالی به موکل خود ارائه دهد.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d8%ac%d8%b1%d8%a8-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-09124920000/


مشارکت در قتلhttps://nolo.asia/%d8%b4%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%be%d8%a7%

مشارکت در قتل

شماره وکیل پایه یک قتل 09124970000

شاید این سوال در ذهن شما هم باشد که برخی افراد ممکن است از طریق همدستان خود اقدامات قتل را انجام دهند اصولاً این افراد نه‌تنها خود در این پرونده حقوقی دخیل می‌شوند بلکه افرادی هم که به این قاتلین کمک می‌کنند وارد این جریان حقوقی می‌شوند به‌عبارت‌دیگر هر شخصی که زمینه‌ساز صحنه قتل شود خودش دارای پرونده حقوقی خواهد شد.

یعنی قانون‌گذار ممکن است برای این افراد هم قصاص در نظر بگیرد و هم آنان را محکوم به پرداخت دیه کند.

اما این موضوع به همین راحتی هم حل نمیشود، چرا که وجود افراد ثالث در پرونده های مربوط به قتل ، بررسی پرونده را تا حد زیادی پیچیده میکند و این یعنی بازپرسان و شاهدان عینی و سایر عوامل دخیل در صحنه قتل همگی میبایست در زمره تحلیل قرار بگیرند.

نکته۱: محکومیت این افراد هم همچون همانند قاتلان است، با این تفاوت که احتمال بخشش مشارکت کنندگان قتل کمی بیشتر است، اما این بدین معنا نیست که شامل هیچ محکومیتی نشوند، منظور از این تعریف این است که این افراد ممکن است از قصاص رهایی یابند، اما بدون شک سایر محکومیت های دیگر را میبایست تحمل کنند.

نکته پایانی

باتوجه به توضیحات فوق بهترین راه حل برای اخذ رضایت اولیای دم اخذ وکیل و یا دریافت مشاوره حقوقی میباشد.

شما عزیزان بدون داشتن وکیل متخصص در این حوزه نمیتوانید پروسه حقوقی پرونده های مربوط به قتل را انجام دهید.

وکلای حقوقی آسایش گستران با تجربه فوق العاده خویش به راحتی میتوانند شما را در این مسیر قانونی همراه کنند.

این را هم بدانید احتمال کسب رضایت اولیای دم بعد از دریافت مشاوره حقوقی و یا اخذ وکیل بسیار گسترش میابد.

چنانچه نیازمند دریافت اطلاعات حقوقی بیشتر در این حیطه بودید حتما با کارشناسان حقوقی موسسه آسایش گستران در ارتباط باشید.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%b4%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%be%d8%a7%db%8c%d9%87-%db%8c%da%a9-%d9%82%d8%aa%d9%84-09124970000/


حق اشتغال معلولان در قانون ایران

حق اشتغال معلولان در قانون ایران

حق اشتغال معلولان در ساختار حقوقی ایران را باید در قوانین متعددی جستجو نمود که مهمترین این قوانین، قانون اساسی بوده و در مراتب بعدی قانون حمایت از معلولان و قانون تأمین اجتماعی قرار دارد. به طور کلی، اصل 28 قانون اساسی ایران، دولت را موظف به تأمین شرایط مساوی برای احراز مشاغل دانسته است. اما همانگونه که گفتیم حق بر اشتغال معلولان در کنار مفاهیمی همچون آموزش و تأمین اجتماعی و توان‌بخشی حرفه‌ای معنا پیدا می‌کند که قوانین ایران نیز به این نکته توجه داشته‌اند.

حق بر اشتغال توانخواهان در قانون ایران

 بیشتر بخوانید : وکیل پایه یک آنلاین در سوال و جواب حقوقی

حق بر حرفه‌آموزی معلولان

به منظور تأمین نظر قانون اساسی برای ایجاد شرایط مساوی اشتغال برای همگان در ایران و لازمه برخورداری معلولان از این شرایط، توانمند ساختن آنها از طریق آموزش و حرفه‌آموزی می‌باشد.

مواد 107 و 108 و تبصره‌های 2 و 3 ماده 119 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، دولت را مکلّف نموده است تا امکانات آموزشی لازم را برای متقاضیان اشتغال فراهم نماید. همچنین اقدام به ایجاد مراکز کارآموزی خاص معلولان و جانبازان با همکاری وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه نماید.

تبصره 4 ماده 7 قانون جامع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را موظف نموده تا آموزش‌های لازم را متناسب با بازار کار برای معلولان به صورت رایگان و تلفیقی تأمین نماید و بند د ماده 3 همین قانون نیز سازمان بهزیستی را مسئول گسترش کارگاه‌های آموزشی، حمایتی و تولیدی جهت توانمندسازی معلولان معرفی کرده است.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%ad%d9%82-%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d8%ba%d8%a7%d9%84-%d9%85%d8%b9%d9%84%d9%88%d9%84%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%a7%d8%b1-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7/


انتخاب وکیل پایه یک دادگستری

انتخاب وکیل پایه یک دادگستری

درخواست وکیل پایه یک دادگستری

همانطور که توضیح دادیم، انتخاب وکیل پایه یک دادگستری کاری مهم و حساس است. در این راستا، ما به عنوان گروهی که سال‌هاست در حیطه مسائل حقوقی فعالیت نموده و تجربه کسب کرده‌ایم، توصیه‌هایی برای شما داریم:

  1. درباره تجربه و تبحر وکیلی که می‌خواهید به او وکالت دهید، اطمینان حاصل نمایید. بلکه ابتدا از داشتن وجود خارجی دفتر وکالت مزبور، تجربه، اعتبار و تعهد آن اطمینان حاصل نمایید.
  2. از مشورت چندین وکیل بهره‌مند شوید تا از تمام راه‌حل‌های پرونده مذکور اطلاع یابید و بهترین راه‌حل را انتخاب کنید.
  3. هنگامی‌که یک وکیل را انتخاب کردید، به او اعتماد نمایید لیکن از نظارت و پیگیری پرونده خود نیز غافل نشوید.
  4. هرگاه از عملکرد وکیل خود راضی نبودید و یا به هر دلیلی متوجه اهمال و قصور در انجام وظایف از سوی او شدید، می‌توانید وکیل مزبور را عزل نمایید.
  5. در صورتی‌که متوجه تخلف قانونی وکیل خود (مسائلی همچون سازش با طرف مقابل پرونده) شدید، می‌توانید در دادسرای انتظامی وکلا علیه ایشان طرح دعوی نمایید.

جهت مشاوره و ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری  با ما در تماس باشید: 09124970000 –

02188403166

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%be%d8%a7%db%8c%d9%87-%db%8c%da%a9-%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c/


تصریح دلایل موجب حصول علم قاضی در رأی دادگاه

تصریح دلایل موجب حصول علم قاضی در رأی دادگاه

مفهوم علم قاضی در رأی دادگاه

یکی از مسائلی که در خصوص مستند قرار دادن علم قضای در آرای دادگاه‌ها باید به آن توجه نمود این است که قاضی باید به دلایل و مستنداتی که سبب حصول علم در او گردیده است، اشاره نماید. برای مثال، نظر کارشناس، معاینه محل، تحقیقات محلی، شهادت شهود و امثالهم. بنابراین قاضی باید در رأی خود بنویسد که به چه علت، به این علم رسیده است و نمی‌تواند صرفاً به علم خود بدون ذکر منبع آن استناد نماید. چرا که این امر می‌تواند به نوعی سبب فساد در سیستم قضایی و سوءظن مردم نسبت به دستگاه قضاء گردد.

تعارض علم قاضی با سایر ادله

گاهی اوقات، مواردی رخ می‌دهد که علم قاضی با سایر ادله در تعارض است. برای تعیین تکلیف تعارض موجود میان علم قاضی با سایر ادله، دو حالت قابل تصور است:

الف- حالتی که علیرغم وجود تعارض، کماکان علم قاضی بیّن است. در این صورت قاضی نباید به سایر ادله توجه نماید و رأی خود را بر اساس علم حاصله، صادر نماید. منتها نکته حائز اهمیت در حالت مذکور، این است که قاضی باید علت رد سایر ادله را ذکر نماید.

ب- با احراز ادله دیگر، علم قاضی از بین می‌رود. در این حالت قاضی دیگر نمی‌تواند علم خود را مستند صدور رأی قرار دهد و باید بر اساس ادله جدید رأی خود را صادر نماید.

نکته مهم

در خصوص تقدم دلایل و مستندات برای صدور حکم در امور کیفری، توجه به نکته زیر حائز اهمیت است:

به طور کلی، دلایل مورد قبول در دادگاه بر اساس قانون شامل اقرار، شهادت شهود، قسامه و سوگند می‌شود. در تعارض میان این دلایل و مستندات، اولویت با اقرار است. پس از اقرار، شهادت شهود و بعد از آن قسامه و سوگند قرار دارند.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/%d9%85%d9%81%d9%87%d9%88%d9%85-%d8%b9%d9%84%d9%85-%d9%82%d8%a7%d8%b6%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%b1%d8%a3%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%a7%d9%87/


شرایط پذیرفته شدن شهادت شهود

 

شرایط پذیرفته شدن شهادت شهود

شرایط پذیرش شهادت شهود به شرح زیر است:

شرایط پذیرفته شدن شهادت شهود

لزوم ارائه شهادت از روی قطع و یقین

یعنی شهادت باید قاطعانه و با یقین کامل به آنچه بیان می‌شود، صورت گیرد. فلذا شهادتی که با شک و تردید صورت گیرد، دادگاه نمی‌تواند آن را بپذیرد.

لزوم تطابق شهادت با دعوی و ادعای طرف دعوی

لازم است شهادتی که از سوی شاهد در دادگاه اظهار می‌گردد، با اصل دعوی و ادعای طرف دعوی که می‌خواهد به نفع او رأی دهد، تطابق داشته باشد. البته مطابق ماده 1316 قانون مدنی چنانچه در لفظ متفاوت ولی در معنا یکسان باشد، ایرادی به شهادت اظهارشده وارد نیست.

لزوم متحد بودن شهادت شهود

شهودی که در دادگاه حاضر می‌شوند، باید شهادت ایشان واحد باشد. یعنی نباید اختلافی در اظهارات ایشان وجود داشته باشد. در غیر این صورت، شهادت اظهار شده مورد قبول دادگاه نخواهد بود. مگر این که قدر متیقنی از اظهارات شهود به دست آید.

شهادت حضوری

به این معنا است که ادای شهادت مستلزم حضور شاهد در دادگاه است و شهادت کتبی نمی‌تواند جایگزین آن گردد. به همین خاطر دادگاه برای حضور شاهد و ارائه شهادت به طور شفاهی، اقدام به صدور ابلاغیه برای ایشان می‌نماید.

پرسش و پاسخ‌های پرتکرار

  1. آیا شهادت زن مورد قبول است؟

بر اساس مقررات قانونی، بهتر است که شهود 2 مرد عاقل و بالغ باشند مگر در اموری که زنان در آن متخصص می‌باشند و احتمال علم آنها بالاتر است. لیکن شهادت زنان به تنهایی واجد اعتبار کامل نیست. به طور کلی شهادت یک مرد و دو زن نیز قابل قبول است.

  1. شهادت شهود در چه نوع پرونده‌هایی قابل قبول و طرح است؟

به طور کلی، شهادت شهود یکی از دلایل اثبات ادعای خواهان و یا شاکی می‌تواند باشد. شهادت هم در امور کیفری و هم در امور مدنی قابل استناد است. شهود باید شرایط قانونی لازم را برای حضور در دادگاه و ادای شهادت داشته باشند.

در صورتی که سوالی پیرامون مطلب “وکیل و شهادت شهود” باقی مانده است می توانید در قسمت دیدگاه همین مطلب مطرح نمایید…

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/


امتناع قاضی از اجرای تکالیف

 

امتناع قاضی از اجرای تکالیف

اگر قضات در اجرای تعهدات قانونی خود کوتاهی نمایند، سبب پایمال شدن حقوق افراد خواهند شد. در این حالت دادگستری که مرجع تظلمات افراد است، به نهادی مشکوک تبدیل می‌شود که افراد ایمان و اعتماد خود را به آن از دست می‌دهند. این امر، مسئله‌ای بسیار خطرناک برای کل جامعه محسوب می‌گردد چرا که علاوه بر افزایش احتمال تسویه حساب‌های شخصی، دچار هرج و مرج در جامعه و پایین آمدن اعتبار حکومت‌ها می‌گردد.

امتناع قاضی از اجرای تکالیف

همانطور که مشاهده شد، امتناع قضات از انجام تکالیف قانونی خود می‌تواند آثار بسیار بدی را برای جامعه به همراه داشته باشد که حتی حیات جامعه را به خطر اندازد. حال باید دید مجازات امتناع از انجام وظایف قانونی از سوی قضات چیست؟

ضمانت اجرای امتناع از انجام وظایف قانونی توسط مقام قضایی

بر اساس ماده 597 کتاب پنجم بخش تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده از قانون مجازات اسلامی مصوب 1375، هر یک از مقامات قضایی که از انجام تکالیف قانونی خود امتناع ورزد، به شرح زیر مجازات خواهد شد:

الف. اگر برای بار اول باشد: به جبران خسارات وارده به انضمام انفصال از خدمات قضایی از شش ماه تا یک سال؛ و

ب. اگر برای بار دوم رخ دهد: انفصال دائم از خدمات دولتی به انضمام جبران خسارات وارده محکوم خواهد شد.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/


وکیل دادگستری و دعوی الزام به تحویل مبیع

 

وکیل دادگستری و دعوی الزام به تحویل مبیع

پیش از این توضیح دادیم که به مجرد عقد بیع، مشتری مالک مبیع می‌گردد. فلذا یکی از تعهدات مهم بایع، تحویل مبیع در موعد و مکان مقرر به مشتری است. حال اگر بایع از اجرای این تعهد خودداری نماید، تکلیف چیست؟

وکیل دادگستری و دعوی الزام به تحویل مبیع

در چنین شرایطی مشتری می‌تواند به عنوان مالک جدید ملک و به استناد مبایعه‌نامه و یا سند رسمی، الزام بایع به تحویل مبیع را مطالبه نماید. دعوی «الزام به تحویل مبیع» شرایطی دارد که در ادامه مطلب حاضر به بررسی این شرایط می‌پردازیم. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

الف) دادگاه صالح

در خصوص دادگاه صالح رسیدگی کننده به دعوی الزام به تحویل مبیع، باید به این نکته توجه داشت که نوع مال مورد معامله است که دادگاه صالح را تعیین می‌نماید. اگر مال مورد معامله، مال غیرمنقول باشد، دادگاه حقوقی محل وقوع مال غیرمنقول صالح است. لیکن چنانچه مبیع، مال منقول باشد دادگاه صالح رسیدگی کننده به آن، دادگاه محل اقامت خوانده و یا محل وقوع عقد است.

ب) مستندات دعوی

برای دعوی الزام به تحویل مبیع، از طریق مبایعه نامه می‌توان اقدام نمود. یعنی فروش مبیع و وقوع عقد بیع با مبایعه‌نامه قابل اثبات است و به استناد همین مبایعه‌نامه می‌توان دعوی الزام به تحویل مبیع را علیه بایع طرح نمود.

ادامه مطلب...

https://nolo.asia/


حقوق وکیل پایه یک دادگستری چقدر است ؟

حقوق وکیل پایه یک دادگستری چقدر است ؟

در این  قسمت باید دید که منظور از حقوق وکیل چیست؟
اگر منظور از حقوق وکیل، دستمزد و یا حق الوکاله وکیل پایه یک دادگستری باشد،باید عنوان کرد که تعرفه دستمزد وکلا از سوی کانون وکلا برای هر سال تعیین و ابلاغ می شود .این تعرفه به صورت ثابت برای یک نوع خدمات خاص ارائه می شود ،اما در بسیاری از موارد وکیل با توجه به اهمیت پرونده ومیزان زحمتی که برای وکیل به بار خواهد داشت ،فی مابین وکیل و موکل بصورت توافقی انجام و قرارداد آن تنظیم می شود .

شماره موبایل وکیل دادگستری

 

سابقه ، خوشنامی ، تعهد و پیگیری و پاسخگویی به موکل از مهمترین خصوصیات یک وکیل پایه یک دادگستری خوب است

شماره وکیل

شماره وکیل پایه یک دادگستری

شما می توانید در جهت بهره مندشدن از مشاوره های کمیسیون های حقوقی موسسه در تمام موضوعات اعم از حقوقی ، کیفری و خانواده  با شماره های ثابت موسسه در تماس باشید

02188401560 »»» 02188403985

همچنین توجه داشته باشید در خصوص پرونده های سنگین و مهم اعم از:
ملکی ، مالی ، کیفری، ومواد مخدر با مدیران کمیسیون های مربوطه با شماره های همراه درج شده در ذیل تماس حاصل فرمایید.

09124970000 »»» 09124920000


فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن

بعضا پیش میاد که دختر یا پسری از خانه فرار میکنند... حالا بسته به شرایط و دلایل پیش آمده این اتفاق میوفتد... خب آیا دختر یا پسری که از خانه فرار میکنند به نکات حقوقی آن توجه کرده اند؟؟؟در ادامه توسط وکیل پایه یک دادگستری این موضوع "فرار دختر و پسر از خانه و نکات حقوقی آن" را مورد بررسی قرار میدهیم.

یکی از رایج ترین مشکلات جامعه رخ دادن چنین مشکلاتی است، بدین صورت که دختر یا پسر به دلایل مختلفی همچون ازدواج و یا… تصمیم میگیرند از منزل فرار کرده و با این کار به خانواده خود ثابت کنند که هیچ چیز نمیتواند عشق آنان را بگیرد!!! در اینجا عوامل زیادی در شکوفایی چنین ناهنجاری هایی دخیل است از جمله: عدم توجه به مسائل عاطفی فرزندان، عدم درک خانواده، سلطه حاکمیتی در خانواده و …

هم چنین در برخی موارد دیده شده خانواده به خاطر رخ دادن این شرایط با یک دیگر درگیر میشوند، اما این کار از نظر قانون جرم است و قانون گذار هر خانواده را به یک میزان مجازات میکند، در برخی موارد هم که خانواده ها به فرزندان خویش آسیب وارد میکنند باز هم از نظر قانون ارتکاب جرم است و آنان این حق را دارند حتی از خانواده خویش شکایت کنند.

نکته بسیار مهم: دخترانی که در سن بلوغ هستند و قصد دارند ازدواج کنند در وهله اول باید اجازه پدر یا جد پدری خویش را بگیرند، اگر در چنین شرایطی خانواده ها بدون هیچ دلیل خاصی از ازدواج جلوگیری کنند، دختر میتواند بدون در نظر گرفتن این مورد به دادگاه مدنی مراجعه کند و بعد از انجام این مراحل و توافق های دیگر با پسر به دفتر ازدواج مراجعه کند و ازدواج خود را رسمی کند.

توجه: در برخی موارد این موضوع ثابت میشود که دختر یا پسر قبل ازدواج با شخص دیگر یا با یک دیگر رابطه نزدیکی برقرار کرده اند، در این مواقع اگر این موضوع در نزد قانون گذار اثبات شود دختر و پسر هر دو به مجازات محکوم میگردند.

مهم ترین اقدامات قانونی دختران و پسران

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

زمانی که افراد در چنین موقعیتی قرار گرفتند میتوانند با مراجعه به یکی از شعب دادگاه خانواده و انجام مراحل قانونی ، درخواست اجازه ازدواج کنند، بعد از طی نمودن این مرحله میبایست مراحل ذیل اتقاق می افتد:

ادامه مطلب...


مجازات درگیری با مامورین دولتی

مجازات درگیری با مامورین دولتی

عواقب درگیری با مامورین دولت را میدانید؟؟؟آیا میدانید چه مجارات های سنگینی به همراه دارد؟؟؟در ادامه این مطلب"مجازات درگیری با مامورین دولتی" توسط وکیل پایه یک دادگستری بصورت کامل بحث خواهیم کرد...

ابتدا بهتر است با واژه تمرد آشنا گردید، این واژه در واقع بیانگر هر گونه بی احترامی، بیان الفاظ رکیک و ضرب و شتم مامورین توسط مردم عادی است، تمرد یک موضوع حقوقی دارد و در قانون برای آن مجازات هایی نگاشته شده، و در صورت که مجرمین از این چارچوب تخطی نمایند با مجازات های سنگینی رو به رو میشوند.

در جامعه کنونی ناهنجاری های اجتماعی به شدت در حال افزایش است،

از طرفی با معیشت های طاقت فرسای زندگی دیگر افراد به راحتی عصبانی میشوند و اقداماتی انجام میدهند که عواقب جبران ناپذیری برای آنان در پی خواهد داشت.

این موضوع از یک سو، و در مقابل توجه به مسئولیت های نظامی و مقرراتی مامورین از سوی دیگر باعث شده که درگیری ها افزایش پیدا کند، نباید فراموش کرد مامورین دولتی بر اساس دستورات نظامی و قوانین تصویب شده میبایست تمام وظایف خویش را انجام دهند، حال از طرفی دیگر برخی اشخاص با عدم درک چنین موضوعاتی واکنش های غیر طبیعی از خود نشان میدهند.

نکته1: هر شخصی که از روی آگاهی یا عدم آگاهی با مامورین دولتی درگیر شود، به مجازات محکوم خواهد شد.

نکته2: درگیری با مامورین دولتی شامل تمام ارگان های نظامی اعم از: راهنمایی رانندگی، انتظامی، ارتش، سپاه و…

مجازات سرپیچی از دستور مامورین

جرم دعوا با پلیس

بر اساس قوانین در خصوص نظامیان و ارگان های مربوط به آنان،

هر گاه افراد اقدامات ذیل را انجام دهند به مجازاتی های محکوم میگردند:

1.تخطی از دستورات مامورین نظامی و تهدید آنان مجرم را به حبس از 6ماه تا 2 سال محکوم میکند.

2.تمرد شمردن مامورین دولتی و از سوی دیگر استفاده از اسلحه باعث میشود قانون نگذار مجرم را به حبس از 1 تا 3 سال محکوم میکند.

3.در اکثر مواقع مجرمین معمولا به حبس از 3 ماه تا 1 سال محکوم میگردند.

این مجازات ها توسط قانون گذار تعیین میگردد و در برخی موارد ممکن است دو مجازات را برای مجرم در نظر بگیرند.

نکته: مجازات های تمرد معمولا با توجه به نوع اسلحه، نحوه استفاده از آن، نوع تهدید و برخورد و دیگر عوامل محیطی تعیین کننده مجازات مجرمین هستند.

ادامه مطلب...